Joska166 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 (editace) Ahoj potřebuju poradit nevíte co je to za zvuk když auto tlačí do 0,5bar tak to není slyšet ale jak šlapnu na plný plyn a tlačí to kolem toho 1baru tak to někde hrozně syci a uniká vzduch je to hrozně nepřijemnej zvuk v kabině je to slyšet ještě více, sací hadice k turbu je v pohodě a deceleracni ventil jsem dával nový nemůže to být těsnění pod turbem nebo svodama? zvuk viz video dekuji MOV_0124_000.mp4 Editováno: 16. Duben 2017, autor: Joska166 Preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 16. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Nikdo fakt neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Vyčkej! To si fakt myslíš, že sem něco napíšeš a za pět hodin to bude vyřešené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 17. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 To určitě ne ale čekal bych že se na to někdo podívá ale asi na to nikdo nekoukal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Zkontroluj cele vedení od turba po IC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 19. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 To už jsem nějak zhruba koukal měl jsem i sundány podbeh a nárazník ale nic jsem nenašel turbo je nové originál má najeto tak 15000 takže turbo bych vyloučil zítra jde k mechanikovi tak pak napíšu jestli na něco přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 22. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) Tak mechanik na to zatím jen koukal vizuálně a viděl totálně zblitou hadici od oleje od turba prý je to hadice od mazání říkal že prý je turbo asi před smrtí ale turbo je nový je možný že je jen povolena spona nebo je tam díra? bude na to koukat až v pondělí dělá mě i tlumiče s brzdama Editováno: 22. Duben 2017, autor: Joska166 Zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 25. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Tak to byl prasklý nějaký O kroužek od hadice turba a přes něj to foukalo ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel20 Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Blízko IC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska166 Vloženo 26. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Nene prasklý o kroužek jak je mazací trubka k turbu tak tamtudy to ficelo ven a prskal ven i olej oprava 20 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.