Frkiii1337 Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli se už někdy někdo setkal s problémem s turbem. Auto mam necelé 2 roky vše úplně v pohodě. Minulý týden sem byl na brzdě změřit výkon a od té doby mi to blbne. Začalo to tím, že jsem jel třeba na 6 130km/h a jak sem dal plný tak turbo zabralo potahalo a vynechalo třeba na sekundu a zase zabralo. Včera sem celý den jezdil a turbo nezabralo ani jednou. Dnes jsem se nasral a zkusil jsem to vytočit a turbo zabralo až při 3500ot ale pořád vynechá. Diagnostika ukazuje p0299 a p2196. Octavia II RS kod motoru CEGA. Odměřil jsem 214hp 436nm. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 214 koní není serie , zkontroluj, podtlaky, banku na turbu, regulaci turba a na diag kanál 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frkiii1337 Vloženo 17. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Na tom chipu mam najeto už 40 000km. Zkusím to zkontrolovat dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.