Qaibot Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Dobrý den, vytvořil jsem 8 hudebních CD s tím, že si je budu přehrávat v autě při dlouhých cestách, jelikož mě už nebaví poslouchat ta stará. Ale problém! Na rádiu se mi ukáže CD po vložení a po asi 20 vteřinách načítání zpátky přepne na FM. Myslel jsem, že bude chyba v CD, tak jsem je vyzkoušel v jiném autě a ti zmrdi fungujou! Jen dodám, že ty moje stará CD jsou taky vypálené hudební CD. Je to octavia II z roku 2005 s originálním autorádiem Škoda stream. Nevíte si s tím někdo rady? Děkuji za odpovědi. Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morgana Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Zkus jinou značku médií a případně i jinou vypalovačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luki@007 Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Taky pomáhá vypálit CD na nízkou rychlost (4x - 8x).Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qaibot Vloženo 25. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 V 21. 4. 2017 na 21:00, Luki@007 napsal: Taky pomáhá vypálit CD na nízkou rychlost (4x - 8x). Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk Děkuji za odpovědi. Až nakoupím další CD zkusim vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.