rs1 Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Ahoj.Prosím o radu.Teče mi do auta přes čelní sklo.....voda se ukazuje u spolujezdce.Nevím si rady.Kanalky jsem čistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 měnil si čelní sklo ? popřípadě dělal něco na spolujezdcové straně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rs1 Vloženo 28. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 No právě že ne.........teče tam jen při delším dešti při stání.....za jízdy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel T Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Přesně tento problém jsem měl a řešil včera. Vše jsem popsal v: exterier/zatékání do superb II combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.