peter2410 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Chcel by som sa spytat tych co maju style sedacky (tie iste su aj v LaK), ako su s nimi spokojni. Som chudsi (185cm, 78kg) a ked si do nich v predajni sadnem tak mi pripadaju siroke. Bojim sa ze v nich budem lietach v zakrutach. Mate tento problem pri jazde? Otazka hlavne pre tych "uzsich" momentalne jazdim ambition a tam su sedacky inak tvarovane, do nich zapadnem v oblasti ramien a "nepustia". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Dobry den. Daju sa prosim vymenit predne sedadla navzajom? Sedadlo sofera je viac vysedene ako prisediaceho, kde takmer nikdy nie je. Da sa to prosim vymenit? Vymenit len nejak to futro, tie nastavovacie ovladania by museli ostat na povodnych miestach... Alebo robil to uz niekto? Mate prosim skusenosti? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
99milan Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Rozhodne sa nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Momentalne jezdim v Ambition a se sedadly su velmi nespokojeny. Jsou obdobne tvarovane, jako v Rapidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 A co třeba sportovní sedačky? máte někdo zkušenost v porovnáním s těma u stylu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Měl jsem sportovní v Dynamic packetu u Elegance i teď v RS a jsem spokojen. Mám najeto něco i s normálními a diky delšímu sedáku mi sportovní vyhovují víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakoGabo Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Slo by vymenit sedadla z rs miesto povodnych calunenych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.