11skodovkar Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Ahoj Draci Mám problém,Předem se omlouvám Za dotaz na jinou značku auta ale v Audi foru stím nikdo neví rady...A vzhledem ktomu že mám ztohoto fora dobré zkuššenosti,tak mě napadlo že by to na škodovce mohlo být podobně když je to stejnej koncern. Mám Audi A8 (2003) když zapojim baterku rozsvítěj se vnitřní světýlka vozu,načte se uvodní logo v mmi a když chci nastartovat tak se to chová jak kdyby tam nebyl klíček..nerosvítí se žádná kontrolka ,prostě nic na přístrojovce.Ani centrál na klíčku mi nefunguje.Pokoušel jsem se napojovat na diag.ale bez zaplýho zapalování to nejde.. Prosím nevíte někdo o nějakym fíglu co stim? (baterka je nová,pojistky jsou ok.)zvláštní je že když vyndám klíč ze zapalování a točím volantem tak se nezamkne... Díky moc. Editováno: 9. Květen 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Co zkontrolovat spínačku jestli není rozpadlá? Pojistky i v motorovým prostoru jsou ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11skodovkar Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Spínačku jsem rozebíral,vypadá ok.V motorovym prostoru jsem žádný pojistky neviděl ty jsou vzadu v kufru a jsu taky ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.