maja19 Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Mám soubor (*.asm), který potřebuji dostat do AT89C4051. Mám programátor Patmel3, který tento atmel umí, ale neumí načíst *.asm. Pokud ho převedu na *.hex, např. v asm51, tak mi křičí že je tam 50chyb. Programátor ale říká že nejsou. Může mi někdo prosím pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 zalezi na tom, co to je za kod a jestli ten soubor je spravny. posli mi to a ja Ti poslu prekompilovany hex ( pouzivam Keil ). pripadne napis, jake chyby to hlasi. vesteckou kouli nevlastnim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 přejmenuj ho na BIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 (editace) přejmenovat prý nestačí(teď jsem to zkoušel). Píše, že data jsou vetší než paměť čipu a bude přesunuta jen část. Když jsem použil převodník asm/hex, tak to takhle neřvalo. Editováno: 4. Říjen 2006, autor: maja19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 tak to nepomůžu,moc do toho nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.