Publikováno Květen 15, 20178 r Zdravím, mám kamerku cca 5 x 5 cm a řeším, jak ji uchytit pod strop vedle zrcátka - mám zatmavené sklo, z venku není prakticky vidět. Octavia II před faceliftem. Zatím jsem vyrobil prototyp z plechu - část jde mezi tapec a střechu u čelního skla, část do patky kamery (ta se pak opírá zespodu o tapec). Proti čelnímu sklu to "fixuju" vzepřením molitanem. Jako koncept to jakžtakž jde, ale chtělo by to něco stabilnějšího. Asi by šlo využít k uchycení i stínítko spolujezdce, nebo nějaký kus plechu přilepit přímo na sklo (to nepreferuji). Máte nějaké nápady či vlastní držáky? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Červenec 3, 20178 r Autor Nakonec jsem rezignoval na vlastní uchycení - tapec je nestabilní, kamerka se klepala. Přidělání ke stínítku komplikuje jeho používání. Shodou náhod jsem z Číny pořídil bezdrátovou nabíjecí podložku, ke které byly přiloženy různé adaptéry - ten na sklo auta pasoval i ke kamerce a byl poloviční velikosti. Kamerka zvenčí vidět sice je, ale je to lepší než s origo úchytem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.