DiegoIII Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Ahoj, koupil jsem nove benzinove RS a teprve ted jsem si vsiml, ze kdyz sedim v nastartovanem aute na volnobeh tak auto trosku skubne. Je to strasne malo a v normlnim provozu nic nedela, krasne tahne do omezovace. Napadlo me jestli to nemuze delat uz dvouhmota... co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktors Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Ahoj, nevím jak přesné je cukání ale já měl podobní problém a dost pomohlo výměna palivového filtru( nachází se v pravo vzadu u kola ze spoda) a jukni na spotřebu na volnoběh pokud se pohybuje okolo 0,9 - 1,2l/hod občas i 1,3 tak je to v pohodě pokud je větší bude to vstřikem můj případ alespoň a co hodně pomohlo dát kvalitní olej já koupil a dal obyč kastrol5w40 a po 5tis už bylo cítím poškubávání horší starty atd..ted jsem dal millers oils cfs5w40nt+ a je pravda že 5l stojí 2,5tis ale auto je úplně jiné, startuje krásně, zvuk krásně tichý ( cvakají jen ventily) a to poškubávání je ůplně pryc.. spíš jen cejtíš jak se motor vrní.. snad ty to pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.