Radek123 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Ahoj, mam v navigaci posledni firmware a posledni mapy, vsechno fungovalo paradne, prejel jsem celou Evropu a 50 km pred Cechama se navigace vypla, hraje porad jen jeden kus pisne a je tam uvodni obrazovka, po chvilce se restartuje a vse se opakuje. Ma nekdo nejakou radu co s tim ? Popripade byl by nekdo ochotny mi pomoct ze severnich cech ? (Teplice +-) Diky Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 prve co mi napadlo je opat skusit prehrat FW z CD ci to vezme a ci pojde nahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek123 Vloženo 30. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 (editace) Ahoj, zkousel jsem to se starsim FW, ale nic to nedela, ale kdyz vlozim klic a nastartuju, tak to pise za A - blalblalbla B - Stiskni nejake tlacitko pro pokracovani Klasicka hlaska, ale nic se nedeje.. Editováno: 30. Květen 2017, autor: Radek123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.