Mirous.octavia Vloženo 28. Květen 2017 Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 Zdravím mám dotaz, stala se mi velice nemilá věc mám octavii 1 combi (81kW). Jel jsem domů a po cestě zničeho nic rána kouknu a vidím že mám nakřivo motor. Když jsem se doma podíval pořádně všiml jsem si že mám urvaný silemblok na pravé straně. Po vymontování jsem ale zjistil že se nejedná jen o silemblok ale také o držák který je přichycen ke bloku motoru 3 šrouby jeden z nich úplně chyběl protože se urval i se závitem na bloku, druhý byl zalomený a ten třetí jelikož to byl jediný šroub co to momentálně držel se ohnul. Jedná se mi o to kde koupit šrouby a jak vyřešit ten první když mi tam chybí i to očko se závitem(je to ten kratší vrchní šroub). Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robos Vloženo 18. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2024 Ahoj, mam stejny motor a stejne auto a stejny problem. Vyresil jsi to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2024 Dotyčný tady byl naposledy den po svém dotazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.