Přejít na obsah

Únik oleje

Sharky487

Doporučené příspěvky

Únik oleje 

Ahoj, obracím se na vás, jestli náhodou někdo netušíte, odkud by mohl unikat olej. Před několika měsíci si poprvé auto řeklo mezi výměnami oleje o dolití, i když nikdy předtím jsem za těch 15tkm dolévat nemusel. Včera jsem sundaval kryt pod motorem a zjistil jsem, že je celý od oleje. Na vaně se dělá kapka u výpustního šroubu, protože je nejníž, ale mastná je vana celá a podle stop to vypadá, že olej prosakuje z pravé části motoru, kde jsou řemeny (viz fotky), ale není tam moc vidět.

Má otázka tedy zní, je tam nějaké potenciálně podezřelé místo, odkud to může téct? Mně připadá, že olej prosakuje z příruby olejové vany, ale jak píšu, není tam moc vidět a klidně to může být i výše...

Typ motoru je BSE, najeto 150tkm, do 90tkm jezdil longlife intervaly, pak již po 15000km. 

Díky za rady.

20170528_151828.jpg

20170528_151840.jpg

20170528_151847.jpg

20170528_151904.jpg

20170528_151938.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...