Vytlacil Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Mozna jste si vsimli, ze mam zajem koupit od kamarada Mavericka starsi verzi poklic na 15" kola. Pouze bych se rad ujistil, ze mi pujdou na nove disky 15". Podle me ano, protoze tyto poklice maji pero (narozdil od uchytu, ktere byly na starych komfortech). Poradi prosim nekdo? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Takze prave jsem byl informovan, ze nemaji pero, ale uchyty, ja jsem je videl ale s perem (jeste ve verzi Style), ale mozna se mi to plete. Overim, jake to budou disky a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Pokud ty disky budou origo fábia, tak ti tam ty poklice půjdou, a je jedno jak jsou staré. Prostě tam mají takové ty čtvercové otvory pro zacvaknutí těch plastových paciček. Sám tyhle poklice mám a disky jsem kupoval loni (funglovky). Pokud ale koupíš neorigo disky, může se stát že tam ty otvory nebudou, a pak je tam nedostaneš. Co se týče disků z Octy, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Abych to uvedl na pravou miru - poklice prodava kamarad a duvod je ten, ze ma disky 15", ale bohuzel ne pro Fabii, ale Octavii. Doslo k tomu, ze prave na 15" disky od Octavie tyhle poklice nepasujou prave kvuli uchyceni. Na origo 15" disky pro FABII by to melo pasovat bez rozdilu roku vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mely by to byt disky original na Fabii, objednavam komplety, ale radsi se jeste ujistim u prodejce, aby s tim nebyl problem. Jinak ty poklice beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Vytlacil: Pokud bude trvat zajem, prosim, kontaktuj kolegu na v inzeratu uvedenem telefonním čísle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 5. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Jsem s nim v kontaktu a potvrdim mu to snad jeste dnes, nebo nejpozdeji zitra. Kola mi totiz delaji nekde na jihu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.