Pepe19 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Zdravím, mám 2,0 TDI CR 125kW, CEGA, 2008, najeto 100 000km si chvíli-2 min po startu, vteřinu zacukal a pak jel normálně dál. Tak se to stalo asi 2x a při třetím startu si zase zacukl pak ovšem chcílp a už nechce naskočit. Při startování má nějaký divný zvuk, jakoby sebou ani netahal písty, jak vysavač a vstřikovací čerpadlo jako by bylo odpojené imobilizérem, přitom naftu dává, ale ani neškytne. Nechci přát nikomu něco zlého, ale nestalo se vám něco podobného. V servise projel chyby přes kabel, ale nic na něj nevyskočilo. Takže začal povídat hrůzné scénáře o potkání motoru, o protočené vačce atd. Přitom to jen chcíplo jako by na 3 válce, žádná rána nic. Napadne někoho co by s tím bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) Protočená vačka ? Potkaný motor ? Je snad něco s řemenem že si to myslí ? Může to být snímač polohy triviální a ne vzácná závada, projev víceméně sedí ;-). Samozřejmě mohlo se něco stát s ventily, ale nemyslím si že by to byla likvidační oprava. Dej pak info až budeš mít verdikt, potkaný dvoulitr crko jsem ještě neviděl... Editováno: 6. Červen 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe19 Vloženo 7. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Jaký myslíš, že je to snímač polohy-vačky, nebo snímač polohy-klikovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe19 Vloženo 7. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Teď jsem sním mluvil po telefonu, neměl na to čas, prý zítra a když jsem mu říkal o tom snímači polohy, tak odpověděl, že to na něj nevypadá, že tam jsou dva 1. na vačce a 2. na klikovce a že nejdřív změří tlaky ve válcích a nebo to může být i EGR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe19 Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Ahoj, byl to prý zaseknutý EGR, říkal, že ho rozchodil, ale pak to ještě během jízdy zacukalo jakoby na 3 válce, tak ho nějak přeprogramoval. Ještě jsem se s tím moc nevezl, až 26.6. jedu dálku tak uvidím. Každopádně nikdy bych nevěřil, že ten srá.č EGR umí zastavit celé auto a nechá tě někde v prd. eli bez sebemenšího upozornění. Ještě potřebuju sehnat 1ks- Michelin Alpine A4 - 205/60/16 i sjetou do 4mm, ale v pořádku, třeba z rezervy-nemáte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda480 Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Ahoj kluci chci se zeptat mám RS 125KW a přijde mi že se ten motor klepe víc než bych očekával je to normální nebo je něco špatně? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.