jiririder Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Zdravím všechny. Mám Superba kombi TDI 2012 se standardním podvozkem. Nechtěl by někdo vyměnit pružiny origo za sportovní. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Hele na dílně se nám válej tyhle pružiny s 20 000 km : http://vwshop.cz/70824-sportovni-pruziny-40-30mm-skoda-superb-2-3t4-ap-sportfahrwerke.html . Přitáhli jsme na tom supa z němec a kupec to chtěl na klasický sérii. V jakym stavu máš ty pružiny? Supy taháme a občas tam je něco špatného a tohle nemůžu použít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiririder Vloženo 16. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Ahoj. Já myslel spíš origo sportovní podvozek....nebo něco se snížením 30mm max a se zachováním komfortu, ty třeba nabízí eibach sada pro kit. Nemáš foto jak to auto na nich vypadalo? Moje pružiny jsou pěkný si myslím, auto je 2012. jiririder@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 (editace) ja mam origo sportovní a jsem naprosto spokojen zde je videt i rozíl oproti seriovky Soused v levo/ja v pravo Editováno: 16. Červen 2017, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiririder Vloženo 16. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Nemáš foto i z boku? O kolik je to nizsi na tom origo sportu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 mělo by to byt -55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiririder Vloženo 16. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 5,5cm? To je blbost myslím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiririder Vloženo 16. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Vypadá to hned líp.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 V 16. 6. 2017 na 17:32, Martinro napsal: Hele na dílně se nám válej tyhle pružiny s 20 000 km : http://vwshop.cz/70824-sportovni-pruziny-40-30mm-skoda-superb-2-3t4-ap-sportfahrwerke.html . Přitáhli jsme na tom supa z němec a kupec to chtěl na klasický sérii. V jakym stavu máš ty pružiny? Supy taháme a občas tam je něco špatného a tohle nemůžu použít.. Mas stale tie struny??? Mam seriu a vymenil by som za sportove pružiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.