Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, rozhodl jsem se, že si do svého auta dodělám svícení pod nohy. Sundal jsem kastlík u spolujezdce a našel průchodku do motrové části, kudy jsem prodáhl dráty a připojil na baterii. Chci se zeptat, zda existuje i jiné řešení, než to vést přímo na baterii? Nevybijí se tím baterie náhodou? Přžecejen za jízdy si auto nebere energii z baterie ale z akumulátoru ne? Omlouvám se za špatné vysvětlení, jsem v tomto laik, stačí mi jen nákres či fotografie jak to máte vy zapojené, případně k přesně jakému drátu. Děkuji mnohokrát.

Vloženo

mám tam přidělané vypínání, že to můžu zapínat i vypínat, spíše mi jde o to, že tím že to je přímo na baterii tak se ta baterie vybíjí ne? kdežto když to bude připojeno na nějaký okruh v autě, tak po nastartování to bere energii ne z baterie. Nebo se pletu?

Vloženo

Záleží kdy chceš to osvětlení používat.Jestli stále i za jízdy,tak nevadí,že je to připojené k baterii,protože tu za chodu motoru dobijí alternátor.Nebo si to můžeš připojit na vypínači světel k parkovacím nebo tlumeným světlům a bude ti to svítit jen když je zapneš.Pokud,ale jen při otevření dveří tak jak jsem již psal,k vnitřnímu osvětlení.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...