k0j0t Vloženo 14. Červen 2017 Vloženo 14. Červen 2017 (editace) Ahoj, u dvou Fábií jsem se setkal s tím, že rámeček manžety řadící páky (ne ten pochromovaný, ale ten pod koženkou) je povyskočený v pravém předním rohu (u schránky spolujezdce) a nejde zpět docvaknout. V jednom z aut je celý tento systém kompletně rozpadlý. Bohužel jsem nepřišel na to, jak ten roh "zacvaknout" zpět. Máte někdo tip, setkali jste se s tím? Vím, že servis je řešení, ale jedním z problémů je také čas. Třeba to lze nějakým trikem snadno zacvaknout, jen já jsem na něj nepřišel. Mockrát díky za případné tipy. Editováno: 16. Červen 2017, autor: k0j0t Žádná odezva... ;( Podařilo se mi vyfotit tu horší verzi,tak přikládám Citovat
k0j0t Vloženo 16. Červen 2017 Autor Vloženo 16. Červen 2017 Oukejjjjjj..... Odpovim sam. Takze zjisteni-ramecek nesedi kvuli Constructu. Aby sednul,musi se "odcvakat" kousek toho zobacku - odhadem 3 mm. Pak to tam sedne hezky. Bohuzel nerozumim tomu,proc to neudelaji v servisu jiz pri montazi Construct. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.