k0j0t Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 (editace) Ahoj, u dvou Fábií jsem se setkal s tím, že rámeček manžety řadící páky (ne ten pochromovaný, ale ten pod koženkou) je povyskočený v pravém předním rohu (u schránky spolujezdce) a nejde zpět docvaknout. V jednom z aut je celý tento systém kompletně rozpadlý. Bohužel jsem nepřišel na to, jak ten roh "zacvaknout" zpět. Máte někdo tip, setkali jste se s tím? Vím, že servis je řešení, ale jedním z problémů je také čas. Třeba to lze nějakým trikem snadno zacvaknout, jen já jsem na něj nepřišel. Mockrát díky za případné tipy. Editováno: 16. Červen 2017, autor: k0j0t Žádná odezva... ;( Podařilo se mi vyfotit tu horší verzi,tak přikládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 16. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Oukejjjjjj..... Odpovim sam. Takze zjisteni-ramecek nesedi kvuli Constructu. Aby sednul,musi se "odcvakat" kousek toho zobacku - odhadem 3 mm. Pak to tam sedne hezky. Bohuzel nerozumim tomu,proc to neudelaji v servisu jiz pri montazi Construct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.