Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, tak po velké dávce ujetých kilometrů na lpg (120. tis. od zástavby) se hlásí závada. Přestal mně dnes úplně svítit kontrolní panel v autě a samozřejmě auto nejede na plyn. Hledal jsem nějaké pojistky, ale nikde jsem je nenašel. Měl jsem oddělaný kryt i z řídící jednotky plynu a tam jsou nahoře jen kabely. Vyfotil jsem systém lpgIMAG0001.thumb.jpg.33b4e1999d713c6c4ba7e0fa36594a32.jpgIMAG0002.thumb.jpg.f7e33d940ae4a29a17a12f5297dded43.jpg kvůli identifikaci.

Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Anebo rovnou do servisu? 

Díky Mirek

IMAG0003.jpg

Řekl bych, že je to STAG 300  jako mám já s reduktorem Tomaseto Alaska. Já mám pojistku přímo na přívodním kabelu od baterie v pojistkovém pouzdru. Podívej se tam. Pak bych prohlídnul kabely k tomu ovladači a když bude vše dobrý, tak hold asi do servisu.

Co myslíš kontrolním panelem?

Pojistka tam bývá v motorovém prostoru úplně zvlášť. No ale jestli odešla, tak bude někde asi zkrat.

Já už mám nalítáno na plyn 170.000, zástavba v r.2006. Měnily se vstřky "Valtek", i když to ještě nebylo zapotřebí a nyní asi před měsícem  se měnilo nějaké čidlo, které snímá podtlak v sání motoru spolu s tlakem plynu. Blbnulo přepínání plyn-benzin. Jinak seřízení LPG si dělám sám a je v tom sakra rozdíl proti servisu.

Upraveno od flekl
přidáno

• Autor

Zkusím se podívat na ten přívodní kabel od baterky.

Panelem myslím ten v autě, třetí foto. Nesvítí žádné diody.

Jinak je to Stag 300.4. To je vytištěný na řídící jednotce.

Upraveno od mirek86

• Autor

Tak nový poznatek.

V pátek mě lpg nejelo a v sobotu ráno vše ok. A pak ještě jeden výpadek odpoledne. V neděli a dnes zase vše funguje. Takže zatím jezdím. V servise by se na mě asi moc netvářili.

Proč by neměli tvářit....je to jednoduché....buď špatná kostra, nebo pojistka, případně špatné napětí +12 v po sepnutí klíčku. hledáš vědu tam kde není.....spíš je pak problém v tom, že se smaže mapa plynu, někdy i benzínu v jednotce plynu a motor nejde tak má....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.