riderfery Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 (editace) Zdravim mam dotaz ohledne vstriku udelal jsem si diag.a ta mi hlasi spatny ridici vstrik.Koupil jsem si trysky na repas vstriku kdyz uz to budu delat auto ma 365tis .A mam dotaz chci koupit jety ridici vstrik novy stoji nesmyslnou raketu a dat novou trysku.Udejne pry by mel fungovat z kazde 2.5tdi (114,120,132) ze jsou rozdilne jen trysky .Elektronika a telo vstriku je stejna, je to pravda nebo musim jen dle cisla vstriku Editováno: 16. Červen 2017, autor: riderfery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Na 114KW pouze a je trysku 059130202F !!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riderfery Vloženo 22. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Myslel jsem si to,ale presto velky dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.