Davson Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Cau, tak jsem zjistil ze radicka z Octavky 97 1.6 75ps je tlusta a ze na ni RS radicka nepasuje -je slaba. Nevim presne jaky typ RS radicky mam ale nasadit tam nejde. Mozna ze existuje vic typu RS radicek (typ,rok vyr. motor atd) Takze az si nekdo bude chtit radicku vymenit tak pred koupi RS radicky si overte jaka na vasi radicku jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Mam podobny problem. Dostal jsem radicku na novou Octavu a na maji 1.6 MR 97 je moc uzka. Ptal jsem se vsude mozne a bylo mi porazeno, ze mam klacek rozriznout listem pilky na zelezo, tim se zuzi a nova radicka tam pujde narazit. Mate-li nekdo zkusenost, prosim poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 nevite jake radicky pasujou na 1.6 s tlustym klackem? nemuzu sehant nic jineho nez original, ani ve trech dalsich shopech nidko nic nevim zkousel jsem tam asi 50radicek, a vsechyn delaj s uzkym prumerem, tyc rezat nechci a radicka se vetsinou moc upravovat neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Cus tento problem jsem vyresil-jak? to mi nikdo neuveri. vzal jsem origo radicku -velky prumer tyce. Potom jsem vzal RS radicku "stahnul" jsem ji z kuze tuto kuzi jsem vzal a navlekl na moji starou radicku. Diru po znaku jsem sesil vsechny spoje podlepil chemoprenem. Po uprave znaku jsem ho nalepil na radicku. Jedine co se lisi od origo je ze je znak trochu vystouplí, ale nevadi. Kdo to nevi mysli ze je to origo. V nouzi clovek musi improvizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.