Přejít na obsah

Řadičky

TicTac

Doporučené příspěvky

Cau, tak jsem zjistil ze radicka z Octavky 97 1.6 75ps je tlusta a ze na ni RS radicka nepasuje -je slaba. Nevim presne jaky typ RS radicky mam ale nasadit tam nejde. Mozna ze existuje vic typu RS radicek (typ,rok vyr. motor atd) Takze az si nekdo bude chtit radicku vymenit tak pred koupi RS radicky si overte jaka na vasi radicku jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Cus tento problem jsem vyresil-jak? to mi nikdo neuveri. vzal jsem origo radicku -velky prumer tyce. Potom jsem vzal RS radicku "stahnul" jsem ji z kuze tuto kuzi jsem vzal a navlekl na moji starou radicku. Diru po znaku jsem sesil vsechny spoje podlepil chemoprenem. Po uprave znaku jsem ho nalepil na radicku. Jedine co se lisi od origo je ze je znak trochu vystouplí, ale nevadi. Kdo to nevi mysli ze je to origo. V nouzi clovek musi improvizovat. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...