dell Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Ahoj klubáci, dneska jsem měn směrovou žárovku v předním světle.......nešla ven úplně lehce, ale nová dovnitř nejde vůbec. Místa málo, není tam vidět a bohužel si s tím hraju celé odpoledne. Nemáte někdo reálnou zkušenost či část dílenské přiručky s tímhle servisním úkonem? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Pokud sundáš podběh, je tam k tomu přístup. Žárovka se šroubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 žárovka má "čtyři" kolíčky....si si jistej šroubuje? Já se tam dostal i bez sundání podběhu, dostal jsem ji ven, ale dovnitř se ji nechce.... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 V DP je jen toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 dík! je zajímavé, že ven se to povedlo i bez povolení šroubku...du ho zkusit pohledat, nebo spíš nahmatat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 šroub jsem nahmatal, vyšrouboval, vložit žárovku, pootočit a zašroubovat pak otázka pul minutky.....jinak kdyby někdo potřeboval, šroubek je to T15 :-) Ještě jednou díky moc GeorgeTDi. A dobrá zpráva, jde to i bez sundání podběhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Hlavně že se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.