Hanys.cz Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Zdravím, všichni tu řeší že jim svítí kontrolka EPC, ale já bych chtěl řešit naopak že mi kontrolka EPC vůbec nesvítí, ani při zapnutí zapalování. Škoda Superb 1.8Tsi CDAA, 2009. LPG BRC Na diagnostice kontrolku EPC rozsvítím, tudíž kontrolka špatná není a na jednotku reaguje. LPG jednotka ji neblokuje, protože jsem ji odpojil a vyndal a stejně nesvítí. Dá se nějak kontrola EPC zablokovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 8. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Potvrzeno v LPG servisu ve Strakonicich ze EPC LPG jednotka neblokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 10. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Vyřešeno - kontrola EPC byla zablokovaná v eprom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.