Michal.14 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Zdar chlapi, mám problém se svojí octavií II. Poslední 3 dny se mi stává že při jízdě se mi rozsvítí kontrolky ASR, serva, airbagu a začne blikat kontrolka ruční brzdy a oleje. Do toho to ještě začne přerušovaně pípat. Otáčkoměr přestane ukazovat, přitom auto normálně jede. Oleje je v motoru akorát... . Každopádně když vypnu motor a znovu nastartuju většina kontrolek zhasne, zůstane svítit akrorát kontrolka airbagu. Ta zhasne asi na 2 vteřiny a pak se znovu rozsvítí. Někdy když startuju, tak to tak na 2 vteřiny chytne a pak to hned chcípne. Fakt to nechápu, co se s tím autem děje. Mám r.v. 07 a najeto kolem 170 tisíc. Děkuju moc za nějaké ty rady, co je asi v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 Základ je diagnostika - napíchnout auto, načíst chyby a pak se dá něco řešit. Bez diagnostiky žádné smysluplné rady nečekej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.14 Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Je mi jasný, že diagnostika poví více ale jedu na ní až po víkendu tak jsem se chtěl pouze zeptat, zda již někdo nemá podobnou zkušenost nebo nevěděl co případně projít a překontrolovat do té doby než tam pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Tipnul bych to na vypadavajici napajeni nebo CAN nejake ridici jednotky. Jak psal JayBee1, diagnostika ti to pravdepodobne presne vypise. Nema smysl to resit pred diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.