mirek88 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Zdravím, mám Octavií 2,0tdi cr, 2012 a už nekolikrat se mi stalo před cílem, ze auto začne vypadlovat filtr, poznám to jen zvysenyma otackama a musel jsem naplánovat další okruh jízdy aby se vypalil. Chci se zeptat, existuje někdo ( oprava palubního PC) nebo nějaká věc co by dokázalo notifikovat stav filtru nebo kdy se spusti vypalování ? Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Kup si PolarFis http://www.octaviaclub.cz/clanky/polarfis-chcete-se-o-svem-voze-dozvedet-vice-584.html Tam si nastavis parametry ktere chces sledovat ,pak uz vypozorujes kdy ti to regeneruje a podle km a budes vedet kdy to ma dojit. Tak to delam na sve ale pred FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Nebo zkus toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Ja to robim tak, ze vzdy ked zastavujem dam neutral, pockam pol minuty, ked spadnu otacky stojim. Ked nie necham ho bezat kym to vypali (CR to vie aj na volnobeh). Akurat, ze ked sa niekedy ponahlam a robi to aj 5 minut je to otravne. Ale stalo sa mi to asi len 2x v zivote... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomekkk Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Na kolik se zvednou při volnoběhu ty otáčky při vypalování DPF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 +-1000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.