Přejít na obsah

Ovce

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    534
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Ovce

  • Narozeniny 5.2.1983

Návštěvy profilu

5 334 zobrazení profilu

Oznámení Ovce

  1. Zdravím, kolega v práci má OIII 2018 1,4 manuál. Občas při zařazení 4. stupně jakoby nezapadne úplně a při přidání plynu páka vibruje. Musí vyřadit a znovu zařadit(někdy i vícekrát). Děje se to hlavně při řazení nahoru a ne vždy(cca v 1/3 případů). U podřazování si toho není vědom.
  2. Řekl bych že má smůlu myslím že musí mít EL spz jinak platí normálně. A naopak taky pač normální spz má sedm míst a na přání osm
  3. Podle ceníku co mám z poloviny roku 2017 byl E-call bez příplatku(0,-) ale ne jako základní vybavení(kdo si neřekl neměl). Zato vyjímatelná lampička v kombi byla pro LaK a Style základní výbavou. Jestli se pak složení výbav měnili nevím. Zkus dohledat ceník pro 2018 či 2019.
  4. Jen nechápu tu záměnu řidičů. A kde by jste to asi provedli? Předpokládám, že tam nikde už není místo k zastavení a ve 190km/h se asi přehazovat nebudete, takže tohle by asi neuspělo. Jinak za blbost se platí. Jelikož tě řízení živí tak by jsi si měl uvědomovat, že 190km/h a s několika lidmi v autě není úplně bezpečné ani na prázdné dálnici. Chápu člověk občas spěchá, taky nejezdím jak šnek, ale v rozumných mezích. A taky mě stále udivuje kolik lidí těmto podvodníkům věří.
  5. Myslím že už jsem na to přišel. V menu Škoda connect je záložka Správa... a tam musí být zaškrtnuto Infotainment online. To jsem sice měl, ale fajfka byla jakoby napsaná z teček místo klasické čáry. Teď už to funguje.
  6. Zdravím, vložil jsem do boxu v přihrádce spolujezdce datovou SIM. Jenže se to nechce připojit k netu(stále svítí červeně ikona země na displeji) až po pár minutách, když dám několikrát najít automaticky poskytovatele v menu sítě ikonka zešedne a objeví se vedle LTE. Přece nebudu po každém nastartování takto složitě připojovat. Kde co musím nastavit aby to bylo automaticky. Jinak první spuštění jsem dělal podle návodu a taky se to nepřipojilo.
  7. Zdravím, přemýšlím jak zapojit kameru. V O2 jsem jí měl normálně v zapalovači, ale tady je trochu dál. Má jí někdo zapojenou do USB pod rádiem? Zkoušel jsem kabel co máme v práci u jednoho měřáku a má mini USB, ale kamera se sice zapne(hlásí GPS fixován), ale nenahrává a ani není WiFi. Tak si myslím, že je to asi jen datový kabel(měřák se tím nenabíjí) a byl by potřeba napájecí. Máte někdo s tím zkušenosti?
  8. Ovce

    Koupe ojete OIII

    No 2018+ myslím 2018 a výš a 2018 ještě jsou 1,4 TSI aspoň podle data registrace v inzerátech
  9. Ovce

    Koupe ojete OIII

    Zdravím kolegové, přišel čas vyměnit Ovečku 2fl(už 330 000km) za novější. Chci koupit trojku 2018+ ve výbavě Style do 100 000km. Benzín 1,5(či 1,4) TSI. Jaké jsou tyto motory a která je lepší? Je něco na co si dám obzvlášť bacha? A pak koukal jsme že je i spousta DSG. Mám se jich bát a jít raději do manuálu nebo už to není takový strašák?
  10. Žádné pač neexistují žádné schválené pro provoz na veřejných komunikacích. Osram má schválené ale zatím jen pro O3, ale snad se dostane i pro O2.
  11. Také to tak mám. Nevím zda při stejných teplotách, ale v těchto dnech běžně dokud se trochu motor neohřeje. To samé to dělá v létě při vysokých teplotách kdy je puštěna klima a než se interiér trochu vychladí a otáčky ventilátoru klesnou(klima na auto).
  12. To je šok. Vy si fakt myslíte, že tyto společnosti vám ty řidičáky zachrání a nebo vrátí peníze. Ani jedno ani druhé a ještě přijdete o další nemalé peníze.
  13. Nevím, ale podle mě je 0,5l/h normální spotřeba.
  14. 210 tkm bych nenechal, ale pokud ti neteče pumpa nechal bych to tak do 180-190 tkm. Já je měnil sice při skoro 219 tkm ale už byli dělané(bez pumpy) než jsme to na 141 tkm koupil. A pumpa začínala lehce.
×
×
  • Vytvořit nový...