petr.podzimek Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 (editace) Ahoj, dokázal by mi někdo poradit jakým způsobem se vymontovává Schránka na brýle ve stropě? Je potřeba nějaký speciální nástroj? Díky. Editováno: 30. Září 2017, autor: petr.podzimek Vylepšení popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 1. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 V příručce jsem našel jen "Vycvaknout odkládací schránku ve stropě.". Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 tady mas ,vycvaknout a potom 2 sroubky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 take bych rad vycvaknul cely panel... je spinavy zevnitr protoze jej dodavatel neomyje z formy... u golfa se toto nedeje zajimave ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Neviem ci pomoze, stropnica F3. Schranku som nevyberal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Objednal jsem univerzální sadu na rozebírání interiérů. A až přijde, pustím se do toho. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.