I3utch3R Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 (editace) Ahojte, Poradili byste mi prosím, co to je? V místě kam ukazuje šipka mám ve fabce nějaký vypínač s nápisem ON. Zapíná se (asi teda) potáhnutím směrem k sobě. Vůbec jsem nepřišel a to, co by ten spínač měl zapínat či vypínat. Vzhledem k tomu, že fontem i barvou odpovídá vybavení škoda, tak mi příjde, že to není něco jen tak dodělávaného. Je to Fabia Elegance 1,9TDI, 74kW, 2001. Díky moc :-) PS: fotka je z googlu. Editováno: 4. Říjen 2017, autor: I3utch3R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 chladenie tej malej schránky pri ktorej ten "vypínač" je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I3utch3R Vloženo 4. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Ahaaa, díky :-). Vzhledem k tomu, že nemám naplněnou klimu (protože podle předchozí majitelky teče), tak jsem to nepoznal :-) A já jsem si říkal, co to dělá... jestli je to nějaký tajný startér červích děr nebo tak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 niektoré autá to mali už od výroby. podobne môžeš mať chladenú schránku pred spolujazdcom, tak je zase otočný "prepínač" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
I3utch3R Vloženo 4. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 V té schránce u spolujezdce tam mi to došlo hned. Je tam otočný přepínač a byla u něj tuším i vločka. Ale pod tím volantem bylo jen ON, tak mě to zmátlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.