Grooverider Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 (editace) Hoj všem, měnil už někdo z Vás všechny bedny (myslím tím předek + natažení kabeláže do zadních futer) a tahal kabely do kufru (v liftbacku) na zesilovač/woofer vlastními silami? Zajímá mne jak a kudy jste se dostali z motorového postrou a pak následně kudy jste vedli svazky od rádia do kufru. PS : Už dávno a letos v létě jsem si zapojoval audio u pežota ale tam to je hodně jednoduché a nyní u okty chci aby to bylo prostě ťip ťop. Rádio bych chtěl vyměnit za něco 2DIN dá se tu vůbec - nyní mám socku - BLUES, ? Zesilovač se mi doma válí Carpower HPB-1502 což není žáden trhač výkonu ale něco utáhne + woofer JBL GT5-1204BR ale ten mi sežere dost místa v kufru ale časem jej vyměním. Pokud už zde podobné vlákno existuje, tak se omlouvám ale listoval jsem a listoval a nikde nic podobného nenašel. Editováno: 8. Říjen 2017, autor: Grooverider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.