Publikováno Říjen 13, 20177 r Dobrý deň nenašiel som podobnú tému tak zakladám novu chcem sa opýtať kúpil som si neoriginálne rádio s Číny do vozidla Škoda Fabia 2 (2007) mam menší problém so signálom je dosť slabý a preto rádio dosť často prelaďuje a hľadá alternatívnu frekvenciu viete mi poradiť čo potrebujem ? počul som vraj je potreba zosilňovač ak áno viete mi poradiť aký ? Ďakujem
Říjen 15, 20177 r Má to čínské rádio 12v v anténním výstupu na zesilovač antény? Čínské rádia mají většinou trošku slabší signál než originál...
Říjen 15, 20177 r Autor no to radio ma dost slabsi signal to povodne original malo ovela lepsi skusim premerat ten vystup
Říjen 16, 20177 r pokud tam nebude 12V budeš muset dát napájení antény.. Jaký je konektor v radiu ? Tak jak origo nebo jiný
Říjen 20, 20177 r Kdybych potreboval to mam na prodej origo antenu pro fabie 2 . Je pouzita ale spravna
Listopad 4, 20177 r Neřešil někdo problém se signálem nebo spíš s rušením?Stanice hrají perfektně do doby než se auto nastartuje.Asi je to rušené ale kde může být problém,v rádiu to 100% není.
Listopad 7, 20177 r Omlouvam se za zpozdeni Antenu mam z zesilovacem. Zesilovac je nozicce Skus jeste jednou. Demontujte prut, a zapojite k nozicce drat 4 mm2 nebo 6 mm2 a delce 660 mm. Potom podivej si kolik stanic budes mit. V pripade kdy budes mit lepsi prijem to vadny je zesilovac u nozicky. Upraveno Listopad 7, 20177 r od TOMUS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.