emilliaan Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 (editace) Dobry den. Chcem sa pochvalit mojou Fabiou. Je tu niekolko fotiek, mozno niekoho inspiruju . - radio Pioneer MVH 390 BT - 2x odstinene sig. kable - predne dvere vytlmene asfaltovymi platmi + VBF noise neoprene 10mm, plech z vnutra VBF, zvonku asfalt. Tapacir vnutorna strana akusticka pena proti vibraciam.. Predne repro aktualne Kicker KSS 654 komp (napredaj). Najlepsia vec co som mohol spravit je osadit mriezky do tapacirov. Povodne "mreze" pokryvali viac ako 50% plochy Pred: Po: Predtym som tam mal komp Alpine SXE 1750. Su tiez napredaj doma mi len zavadzaju. Vyroba domcekov z laminatu do trojuholnikov. Vysledok? Predny zosik Esx Q-2, zadny zosik JBL gx a3001, monoblok. Sub MTX rt12-44 dvojcievkovy, osadeny do bocnice kufra do uzavrenky bedny vyrobenej z laminatu presne na mieru. Perfektne utesnená. Mriezka pre bezpecnost samozrejma. Vsetko pekne schovane aby bol zachovany velky priestor v kufri. Vsetko spolu hraje fakt krasne, nic nerezonuje. Nieje to nic extra ja viem ale na take kazdonenne pocuvanie staci bohato, sem tam aj susedia si popocuvaju kvalitnu hudbu Ceresnicka na torte su pozlatene svorky na baterku. Kabel do rozdvojky a zvlast poistkove puzdra pre zosilovace. Srdcovka moja toto. Zelene podsvietenie kluciek aj priestoru pod nohami. Decentne jedna slaba ledka.. netreba staci trosku podsvietit topanky v noci aby to velmi nebilo do oci a hned to nevyzera jak lacne ciganske auto Tiez osvetlenie pod dverami pri vystupovani.. je fajn vidiet pod nohy obcas pri vystupovani Elektraren... V kastlíku 2 usb vystupy pre nabijanie, ukazovatel voltov a led svetielko Editováno: 13. Říjen 2017, autor: emilliaan 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skinner Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Keď už si si dal tak záležať na audiu.... popri tom si si mohol namontovať predné skla na elektriku.... ale čím menej elektriky, tým menej problémov palec hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emilliaan Vloženo 17. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 El. okna nechcem naschval. Elektrika, klima, vsetko na automatiku robi ludi lenivych. Moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.