Ladis1979 Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 (editace) Ahoj, Mám Superb III r.v.06/2016, infortainment Canton, bez Škoda Connect, a rád bych si nahrál radary jako POI. Zkoušel jsem to podle návodu zde: Ale nejde mi to nahrát ani přes "Vytvořit data na USB/SD", ani přes "Vytvořit archiv ZIP (GPX)." https://www.poi-radary.eu/ Když to zkouším přes Vytvořit data na USB/SD, načte se mi v autě z USB celá ta adresářová struktura, ale tlačítko "Importovat všechny vizitky..." zůstává stále šedivé, ať procházím adresáře jak chci. Poradí mi někdo prosím? Díky Editováno: 31. Říjen 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 když to chceš nahrát do auta z USB tak to musíš mít v rootu karty a musí to být jediné co na té kartě máš a nesmí to být v žádném adresáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 a ještě mám tu zkušenost že když přes ten odkaz si dáš stahnout vše tak to hodí chybu a nefunguje to,když jsem si zaškrtnul jen CZ,SK a PL tak bez problému jsem je nahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis1979 Vloženo 29. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Ahoj wsharane, Díky za odpověď! Radary nainstalovány, chyba byla v tom, že jsem to nejdřív dělal přes "Importovat cíle..." místo "Aktualizovat moje zvláštní cíle.." Jinak potvrzuji, že s těmi AT a DE radary je asi nějaký problém. Když jsem instaloval jen CZ+PL+SK tak bez problémů. Když jsem dal všechno tak se to asi na 43% sekne, Nepomohlo ani odebrání DE mobilních radarů (asi 14000 položek). Takže jsem nakonec taky zůstal jen u CZ+PL+SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Zdarec , radary mám už nainstalované v autě,to by nebyl problém, ale co zvukové upozornění,že se k němu blížím. Ví někdo jak aktivovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 info: ve Svycarsku v navigaci nesmi byt radary. Bacha na to davaji za to vysoke pokuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petarda9 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Dobry den prosim o raduu skoušel jsem davat do rns 510 svoje vlastne boi body a nedaři se mi to přes sd radio napiše že data se načitaj a když pojedu na setup a dam navigae nic tam neni je to zašedle neda se na to kliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majky1984 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Prosím o pomoc chlapy aby mi niekto pomohol ako mám dať tie radary do navigácie aby má upozorňovali skôr pred radarom aj pipaly. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.