Publikováno Říjen 29, 20177 r Ahoj, Mám Superb III r.v.06/2016, infortainment Canton, bez Škoda Connect, a rád bych si nahrál radary jako POI. Zkoušel jsem to podle návodu zde: Ale nejde mi to nahrát ani přes "Vytvořit data na USB/SD", ani přes "Vytvořit archiv ZIP (GPX)." https://www.poi-radary.eu/ Když to zkouším přes Vytvořit data na USB/SD, načte se mi v autě z USB celá ta adresářová struktura, ale tlačítko "Importovat všechny vizitky..." zůstává stále šedivé, ať procházím adresáře jak chci. Poradí mi někdo prosím? Díky Upraveno Říjen 31, 20177 r od Pawouk Upraven název tématu.
Říjen 29, 20177 r když to chceš nahrát do auta z USB tak to musíš mít v rootu karty a musí to být jediné co na té kartě máš a nesmí to být v žádném adresáři.
Říjen 29, 20177 r a ještě mám tu zkušenost že když přes ten odkaz si dáš stahnout vše tak to hodí chybu a nefunguje to,když jsem si zaškrtnul jen CZ,SK a PL tak bez problému jsem je nahrál
Říjen 29, 20177 r Autor Ahoj wsharane, Díky za odpověď! Radary nainstalovány, chyba byla v tom, že jsem to nejdřív dělal přes "Importovat cíle..." místo "Aktualizovat moje zvláštní cíle.." Jinak potvrzuji, že s těmi AT a DE radary je asi nějaký problém. Když jsem instaloval jen CZ+PL+SK tak bez problémů. Když jsem dal všechno tak se to asi na 43% sekne, Nepomohlo ani odebrání DE mobilních radarů (asi 14000 položek). Takže jsem nakonec taky zůstal jen u CZ+PL+SK.
Listopad 25, 20186 r Zdarec , radary mám už nainstalované v autě,to by nebyl problém, ale co zvukové upozornění,že se k němu blížím. Ví někdo jak aktivovat?
Listopad 26, 20186 r info: ve Svycarsku v navigaci nesmi byt radary. Bacha na to davaji za to vysoke pokuty
Únor 26, 20196 r Dobry den prosim o raduu skoušel jsem davat do rns 510 svoje vlastne boi body a nedaři se mi to přes sd radio napiše že data se načitaj a když pojedu na setup a dam navigae nic tam neni je to zašedle neda se na to kliknout
Březen 5, 20205 r Prosím o pomoc chlapy aby mi niekto pomohol ako mám dať tie radary do navigácie aby má upozorňovali skôr pred radarom aj pipaly. Dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.