super123 Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 (editace) Zdravím, dnes jsem vyměnil žárovky v dálkových světlech protože už nebyly nic moc. Po výměně sem dal klíček do druhé polohy aby fungovaly světla, zkusil sem je a vše v pohodě. Za hodinu přijdu k autu, nastartuji a dálkové nesvítí, jen kontrolka na přístrojovce že nějaká žárovka nesvítí. Nějaká rada co s tím? Jestli to tu už je tak se omlouvám, zkoušel sem přes hledání něco najít ale nic sem nenašel. Díky moc. PS: ty starý skončily už v popelnici, tak je nemůžu zkusit a nechce se mi vyhazovat hned za další sadu... Editováno: 3. Prosinec 2017, autor: super123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Tak jsou asi špatné. Vyndej je a přeměř. Přeměř i napětí na patici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super123 Vloženo 3. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 (editace) Díky za tip, to mě nenapadlo, stalo se mi to před odjezdem a domů se dostanu bohužel až o víkendu. Koupil sem nejlevnější H1 a zkusil ji, chvíli dobrý, ale po pěti vteřinách se sama zhasne a musí se světla vypnout a znovu zapnout. Nějaký tip co s tím? Díky Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: super123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.