super123 Vloženo 3. Prosinec 2017 Vloženo 3. Prosinec 2017 (editace) Zdravím, dnes jsem vyměnil žárovky v dálkových světlech protože už nebyly nic moc. Po výměně sem dal klíček do druhé polohy aby fungovaly světla, zkusil sem je a vše v pohodě. Za hodinu přijdu k autu, nastartuji a dálkové nesvítí, jen kontrolka na přístrojovce že nějaká žárovka nesvítí. Nějaká rada co s tím? Jestli to tu už je tak se omlouvám, zkoušel sem přes hledání něco najít ale nic sem nenašel. Díky moc. PS: ty starý skončily už v popelnici, tak je nemůžu zkusit a nechce se mi vyhazovat hned za další sadu... Editováno: 3. Prosinec 2017, autor: super123 Citovat
Radas1 Vloženo 3. Prosinec 2017 Vloženo 3. Prosinec 2017 Tak jsou asi špatné. Vyndej je a přeměř. Přeměř i napětí na patici Citovat
super123 Vloženo 3. Prosinec 2017 Autor Vloženo 3. Prosinec 2017 (editace) Díky za tip, to mě nenapadlo, stalo se mi to před odjezdem a domů se dostanu bohužel až o víkendu. Koupil sem nejlevnější H1 a zkusil ji, chvíli dobrý, ale po pěti vteřinách se sama zhasne a musí se světla vypnout a znovu zapnout. Nějaký tip co s tím? Díky Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: super123 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.