matien Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ahoj všichni, nedávno jsem trochu šournul levým předním blatníkem o dveře garáže a mám na něm trochu promáčklinu a poškozený lak, tak i kousek na předním nárazníku. Nevíte jak moc je to složité opravit nebo jak se pohybuje cena za takové opravy ? Díky . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 hoď foto a pak se ti poradí lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matien Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Nemám teď auto u sebe a foto zatím nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 mne jedna mila osoba donho nacuvala, takze mam podobny problem. pozeral som servisny manual a ak si pamatam dobre tak musis zhodit predny naraznik a az potom blatnik, myslim ze najskor pojde dole vnutorny a potom vonkajsi, nerobil som to ale myslim ze to nemoze byt velky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.