Přejít na obsah

blow off ventil tlak turba

veisen

Doporučené příspěvky

cau nevim jak je to mozny ale koupil jsem blow off ventil na octavku 1.8 20v pripojim to misto originalniho zacpu diru do airboxu

ventil i na 5000 otackach ani jednou nepusti tlak z turba as ten ventil steluju jak chci a pritom to turbo tahne nechapu jak je to mozny

jediny co se sem tam stavalo i s tim originalem ze to auto se zniceho nic zacalo skubat a padaly otacky ..... ale to se stavalo malo kdy

a sem tam pri nastartovani kolisaj otacky cca 850-1000

prosim pomoc :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co je to za BOV? u tehle motoru je to velky problem, jediny ventily, ktery mi 100% fungovaly byly FORGE, Bailey, SSQ

Rajdlos : To je radost videt tady na foru nekoho s tak nadherne vysperkovanym auti !!! Vitej :-)

Odkaz ke komentáři

co je to za BOV? u tehle motoru je to velky problem, jediny ventily, ktery mi 100% fungovaly byly FORGE, Bailey, SSQ

http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/DK_BOV03.jpg

pokud je to ventilem tak se asi strelim do hlavy :( nebo ho skusim vratit

da se popripade ten ventil nejak upravit aby fungoval normalne

Editováno: , autor: veisen
Odkaz ke komentáři

musíš tam mít minimálně regulátor předepnutí pružiny, podle toho drží ten ventil nějakou silou, pokud má turbo menší sílu, musíš povolit pružinu aby to něco udělalo - laicky popsáno. Holt s tím šroubkem budeš motat tak dlouho a na správnou stranu, dokud se ti nestane to, že když sešlápneš plyn na volnoběh a prudce pustíš, tak ventil odfoukne jak blázen a ozve se silnej rachot

Odkaz ke komentáři

musíš tam mít minimálně regulátor předepnutí pružiny, podle toho drží ten ventil nějakou silou, pokud má turbo menší sílu, musíš povolit pružinu aby to něco udělalo - laicky popsáno. Holt s tím šroubkem budeš motat tak dlouho a na správnou stranu, dokud se ti nestane to, že když sešlápneš plyn na volnoběh a prudce pustíš, tak ventil odfoukne jak blázen a ozve se silnej rachot

ok du to skusit a pak napisu :)

Odkaz ke komentáři

hmm, tak bude asi opravdu nějaká závadá, já když  jsem měl v ruce ten svůj, tak ten pistek šel zamáčknout prstem a chodil hezky volně.... byl levnej a noname? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Předpokládám ale, že jsi ho zapojil dobře, zase moc možností nemáš

stal me 2400 na videu kde sem ho kupoval me ukazoval jak funguje na oktavce :(

v oktavce snad spatne ani zapojit nejde :)

Editováno: , autor: veisen
Odkaz ke komentáři

na octávce funguje dokonale, jsem z něj nadšen, auto hezky hvízda a autí líp jede. Jenom nechápu co je za problém u tebe. Musel jsi jej zapojit dobře, to opravdu špatně nejde. jenom je mi divné že nevalí.

já mám tenhle:

http://www.bidrin.cz/detail.php?ID_Vyrobku=163

a odsud si stáhni montážní návod na BOV MkIITP, třeba ti to pomůže..

http://www.bidrin.cz/download.php

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...