veisen Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 cau nevim jak je to mozny ale koupil jsem blow off ventil na octavku 1.8 20v pripojim to misto originalniho zacpu diru do airboxu ventil i na 5000 otackach ani jednou nepusti tlak z turba as ten ventil steluju jak chci a pritom to turbo tahne nechapu jak je to mozny jediny co se sem tam stavalo i s tim originalem ze to auto se zniceho nic zacalo skubat a padaly otacky ..... ale to se stavalo malo kdy a sem tam pri nastartovani kolisaj otacky cca 850-1000 prosim pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajdlos Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 co je to za BOV? u tehle motoru je to velky problem, jediny ventily, ktery mi 100% fungovaly byly FORGE, Bailey, SSQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 co je to za BOV? u tehle motoru je to velky problem, jediny ventily, ktery mi 100% fungovaly byly FORGE, Bailey, SSQ Rajdlos : To je radost videt tady na foru nekoho s tak nadherne vysperkovanym auti !!! Vitej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) co je to za BOV? u tehle motoru je to velky problem, jediny ventily, ktery mi 100% fungovaly byly FORGE, Bailey, SSQ http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/DK_BOV03.jpg pokud je to ventilem tak se asi strelim do hlavy nebo ho skusim vratit da se popripade ten ventil nejak upravit aby fungoval normalne Editováno: 11. Říjen 2006, autor: veisen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 co je to za BOV? u tehle motoru je to velky problem, jediny ventily, ktery mi 100% fungovaly byly FORGE, Bailey, SSQ nerikam yze to nefunguje ale vubec nepousti tlak ... coz je hodne divnz a co je jeste divnejsi mam tam pruhledny trubice a ty se vubec neplnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 napsal jsi že máš 1.8 20V ??? Jestli nebude problém v tom, že ti chybí turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 napsal jsi že máš 1.8 20V ??? Jestli nebude problém v tom, že ti chybí turbo pro tebe mam 1.8 20V "TURBO" pokud ti to slovo spravi naladu fakt nikdo nemate tuseni co s tim muze bejt krome toho ze je to rozbity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 pošli foto jak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 musíš tam mít minimálně regulátor předepnutí pružiny, podle toho drží ten ventil nějakou silou, pokud má turbo menší sílu, musíš povolit pružinu aby to něco udělalo - laicky popsáno. Holt s tím šroubkem budeš motat tak dlouho a na správnou stranu, dokud se ti nestane to, že když sešlápneš plyn na volnoběh a prudce pustíš, tak ventil odfoukne jak blázen a ozve se silnej rachot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 musíš tam mít minimálně regulátor předepnutí pružiny, podle toho drží ten ventil nějakou silou, pokud má turbo menší sílu, musíš povolit pružinu aby to něco udělalo - laicky popsáno. Holt s tím šroubkem budeš motat tak dlouho a na správnou stranu, dokud se ti nestane to, že když sešlápneš plyn na volnoběh a prudce pustíš, tak ventil odfoukne jak blázen a ozve se silnej rachot ok du to skusit a pak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 tak sem to skousel tak dlouho as to pero vylitlo ven a vibec nic se nestalo kdys byl uplne otevrenej tak se otevrel ale jenom hodne malo ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmm, tak bude asi opravdu nějaká závadá, já když jsem měl v ruce ten svůj, tak ten pistek šel zamáčknout prstem a chodil hezky volně.... byl levnej a noname? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Předpokládám ale, že jsi ho zapojil dobře, zase moc možností nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 (editace) hmm, tak bude asi opravdu nějaká závadá, já když jsem měl v ruce ten svůj, tak ten pistek šel zamáčknout prstem a chodil hezky volně.... byl levnej a noname? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Předpokládám ale, že jsi ho zapojil dobře, zase moc možností nemáš stal me 2400 na videu kde sem ho kupoval me ukazoval jak funguje na oktavce v oktavce snad spatne ani zapojit nejde Editováno: 11. Říjen 2006, autor: veisen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 na octávce funguje dokonale, jsem z něj nadšen, auto hezky hvízda a autí líp jede. Jenom nechápu co je za problém u tebe. Musel jsi jej zapojit dobře, to opravdu špatně nejde. jenom je mi divné že nevalí. já mám tenhle: http://www.bidrin.cz/detail.php?ID_Vyrobku=163 a odsud si stáhni montážní návod na BOV MkIITP, třeba ti to pomůže.. http://www.bidrin.cz/download.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 napadá mě jestli třeba nemáš ten otvor - trubku kudy má odcházet vzduch moc dotáhlou, že by ti tlačila na ten pístek co tam má běhat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 napadá mě jestli třeba nemáš ten otvor - trubku kudy má odcházet vzduch moc dotáhlou, že by ti tlačila na ten pístek co tam má běhat... tady je obrazek tim hlavnim pistem kdys ho sroubuju povoluju nebo utahuju tu pruzinu nechapu jak to myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 ajaj, to vypadá divně, v tom se nevyznám, spíš nechápu jak funguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 ale tohle je podle mě typický příklad toho krámu co se prodával myslím za 800,- ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 na tom horním camprlíku je co? tam ta hadička přece nemůže sedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 da se tam jenom utahovat ta pruzina nic jineho asi jim to poslu spatky a objednam si jinej tn riginal je na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 chápu jenom to, že tobě to dělá ten zvuk těmy otvory co jsou okolo... ale nechápu jak funguje nastavení tuhosti pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 koukal jsi na ty stránky? tam je to krásně popsaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 kdys otacim s tim pistem nahore tak je tam napsano jedna strana soft druha hard na hard to nenela skoro nic a na soft temer pred vytocenim se to malinko otevre napadlo me ze tu pruzinu skusim dat pryc co to udela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 to je blbost, nikdy by jsi pak nemohl to turbo natlakovat, v podstatě by ti auto vůbec nejelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 to je blbost, nikdy by jsi pak nemohl to turbo natlakovat, v podstatě by ti auto vůbec nejelo jediny co me je divny koukam na video a tam ma namontovany tohle a jema na tech cernejch sroubkach ty maticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.