Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 nechápu jak to myslíš. Dá se to video poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 nechápu jak to myslíš. Dá se to video poslat? http://www.autodoplnky.cz/picture/download/dump_video.mpeg tady je odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 jasně, jakože tam nemá ty matičky jo? To je podle mě kvuli prodloužení te trubky co z toho jde, tu pak utáhneš těma červíkama a pouze matičkama zajistíš, otázka je, jestli by pomohlo tu trubku kousek povysunout, musel bych to vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 bejt tebou koupím to co jsem ti poslal já, to je jeden z nejlepších, ten na videu vypadá zvláštně, ta jeho pomalá reakce mě vůbec nepřesvědčila..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 jasně, jakože tam nemá ty matičky jo? To je podle mě kvuli prodloužení te trubky co z toho jde, tu pak utáhneš těma červíkama a pouze matičkama zajistíš, otázka je, jestli by pomohlo tu trubku kousek povysunout, musel bych to vidět... pokud by si mel nekdy cas a bydlel by si u prahy tak bych nekam za jel a za to by si u me mel flasku potrebuju aby to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmmm, jsem z Brna. Ale v Praze bydlí spousta frajerů co ti to zprovozní, zkus se poptat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmmm, jsem z Brna. Ale v Praze bydlí spousta frajerů co ti to zprovozní, zkus se poptat.... dneska sem tam zrovna byl tak to me stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 hmm, klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veisen Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 jediny co sem na to predelaval ze ta hadice byla uzsi nez ten otvor tak sem udelal odelal prodluzku ktera to rozsirila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 to by nemělo vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.