Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim,

viete mi niekto poradit s vymenou prednych pružin ake kupit,lebo ich je vela na vyber?Je to na Octavia 3 2.0tdi,110kw,sedan.Musia bit len org.Skoda podla WIN ci je mozne obj.aj ine?V nemenovanej predajni dielov vraj maju len jeden tip,no samotna pruzina je na "oko"tensia a po namontovani aj nizsia ako org.co tam bol.

Dakujem

Editováno: , autor: Namor77
Doplnenie
Vloženo (editace)

Podla VIN karoserie si zistit,ake cislo dielu pruzin tam mas a potom zhanat kludne aj mimi oficiálneho dealera Skoda originalny diel.A co sa stalo tym povodnym?

Editováno: , autor: Patrik1971
Vloženo

Tak,pruziny mi strihlo ze az jedna cast vypadla na cestu.Treba mi teda obe nove.Viete mi poradit ako podla WIN cisla najdem vhodny diel?Mam tam paket pre zle cesty tak neviem ci to iny typ treba?

Vloženo (editace)

Mohol by si mi poslat aj ten link ak je to mozne?Teraz som si spomenul ze asi pred 1/2 rokom mi menili zadne pruziny(myslim ze neboli so Scouta).Moja otazka je,ak by som dal dopredu klasicke pruziny a nie tie co tam teoreticky maju ist bol by to problem-okrem toho samozrejme ze by auto bolo o cosi nizsie??Ci tam musia predsa len tie org.?

Dakujem

Editováno: , autor: Namor77
Doplnenie

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...