Přejít na obsah

Honza O.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Honza O.

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Opět po cca 4,5 měsících výměna baterie v autoklíči. Tentokrát se vybil úplně (pár denní ignorace hlášky) a nešlo odemknout auto přes dálkové vůbec.
  2. Připojuji se k odpovědi @martin špáta Malý kulatý kolébkový přepínač s oranžovou kontrolkou
  3. Nemá 1,8 TSI i v O3 řetěz ? Myslím že má
  4. Díky za objasnění byl jsem trošku zmaten. O přídavných tělískách jsem neměl ani páru. ;)
  5. Nastavení klimy jsem nenašel mám swing s černobílým displejem a konkrétně nastavení klimy jsem nenašel (manuální klimatizace). Všiml jsem si, že to dělá jen když je chladno pod 5°C.
  6. Přídavným topením myslíš nezávislé topení ? Jestli ano tak to v autě nemám.
  7. Zdravím, Mám takový dotaz dneska jsem si poprvé všiml zvýšených otáček na volnoběh po nastartování. Je to běžné když je venku zima (4°C) a motor není zahřátý ? (Otáčky 1000ot./min)
  8. Já měnil opět minulý týden po 4,5 měsících cca :(
  9. Přesně si tu cenu už nepamatuji, ale pokud se mi to neplete tak něco kole 12 tis. teď ale nevím jestli pouze za zadní nebo oboje
  10. Zdravím, Nedávno jsem řešil podobnou situaci. Prvně mi servis který toto montuje sdělil že to lze zobrazit na infotainmentu swing bez dotykového displeje... později zase že ne ... Nakonec jsem zjistil že to dokážou údajně v autorizovaném servise, kde je ale cena několika násobně vyšší.
  11. V pondělí se jedu objednat na výměnu oleje chci 30 tis. intervaly zkrátit na polovinu. Snad to opravdu nic nebude, ale v tu chvíli jsem byl poměrně rozhozený ..pochopte.
  12. Jo to ano. Mám auto prvním rokem a tento interval chci zkrátit na polovinu. To však není řešení mě situace :(
  13. Zdravím, Mám na Vás dotaz dnes se mi na autě rozsvítila kontrolka varování (žlutý trojúhelník s vykřičníkem) a napsalo upozornění zkontrolujte hladinu oleje ... Počkal jsem cca hodinu (teplota klesla z 90°C na 30-40°C) a olej zkontroloval. Na rysce přibližně 1/4-1/3 mezi min a max. Kapotu zavřel a nastartoval. Již se hláška neobjevila, slyšel jsem však, že to auto pozná, že se otevřela kapota a proto nějakou dobu hlášku házet nemusí (kontrolka už taky nesvítí). Pod autem žádné stopy oleje nejsou. Mám tam 30 tisícový olej a na něm najeto cca 17-18tis km. Chtěl jsem se zeptat čím to může být případně jaké máte poznatky ?
  14. Aha ... Možné to je nejsem první majitel , ale divím se že si u toho nevšiml ,že to rve na sílu
×
×
  • Vytvořit nový...