Matias555 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Zdravím,,mám menší problém,octavia 2 po fl,mám tam tuning světla a házi mi to chybu,,slyšel jsem že je tady nějaký pán ze Strakonic,který by mi mohl pomoct.nebo kdokoliv by něco věděl jak si s tím poradit,prosím o pomoc,,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 ano překódovat jednotku nebo přidat odpory a nebo dát origo světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matias555 Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 origo,nechci...odpor je na prd,protože se hřeje a prý to klidně může chytnout..to překodováni,ale nevím kdo to dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 snáď sa nenahnevá za označenie: @ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) jo jo tak jedině za ferdou do strakonic Editováno: 6. Únor 2018, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matias555 Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 moc krát děkuji kluci..přesně toho Ferdu hledám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Nevim odkud si ale v Ostrave neni taky problem poresit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.