Publikováno Říjen 11, 200618 r mam 2,0 mpi r.v. 2001 a sviti mi na budikach kontrola elektriny v motoru, kdyz sem auto dal do servisu, tak mi to vymazali, ale po par kilometrech to zacalo svitit znovu, tak sem jim to tam vratil a oni mi rekli, ze to nesignalizuje zadnou zavadu, ze to prote jen blbne a bude to svitit...nevite nekdo, co to muze byt a jak se to jda odstranit? diky moc!
Říjen 12, 200618 r To muze signalizovat prakticky cokoliv - v mem pripade se to vyskytlo trikrat - poprve, kdyz mi odesla lambda. Podruho a potreti byly priciny shodne - cidlo teploty hazelo nesmyslne hodnoty a vysledna smes pak byla prislis chuda... mam ale 1.6i, tak nevim, jak moc jsou moje poznatky aplikovatelne na tvuj pripad...
Říjen 12, 200618 r a proč ti na diagnostice neřekli, jakou to hlásí chybu? Mě například kontrolka elekroniky motoru signalizovala snímač otáček motoru
Říjen 12, 200618 r Autor ptal sem se jich na to, neboj, ale bylo mi sdeleno, ze to delal technik, kterej tam uz neni, takze sem se k nicemu nedopracoval...njn skoda servis....SIMPLY CLEVER!!
Říjen 12, 200618 r jestli se ti to zase rozsvítí, tak počkej, jestli to tak do týdne při denním ježdění nezhane poté zajeď znova na diagnostiku, a chtěj vědět tu chybku pak se uvidí, jestli ti to zhasne, tak se může jednat o nahodilou chybu, tedy kdy nějaký snímač nebo čidlo vyšle chybu do řídící jednotky ale to pak většinou kontrolka zhasne a už dál nesvítí. to víš hodně elektriky na jednom místě někdy zblbne čágo
Říjen 13, 200618 r Hello Ja mam 1.6i 75 kw a robi mi to tiez, ale je to spojene s teplotou. Najprv mi svieti kontrolka nad tym,trojuholnik v kruzku, co je chyba ASR. Na vagu to hlasi chyba cidla teploty... uz mi vymenili cidloteploty na motore, tyzden v poho a potom to zacalo znova..tak mi vymenili dalsie cidlo..teraz na ventilatoroch..opat poho a po tyzdni znova... dnes mi idu menit termostat..tak uvidim... Mne sa to prejavuje tym, ze neukazuje rucicka teploty... u teba ide??
Říjen 13, 200618 r no to me rucicka teploty ukazuje, ale porad mi sviti ta ''ponorka'' ..... 2.0i je nachylny na kontrolku měl jsem to take je to váhou......mám ji doma!!!!je k mání...
Říjen 25, 200618 r Autor tak sem vymenil vahu vzduchu, predni lambdu...po cca 60km zacala znova svitit, sem na ni normalne uz alergickej!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.