Přejít na obsah

kontrolka elektriny v motoru

novi37

Doporučené příspěvky

mam 2,0 mpi r.v. 2001 a sviti mi na budikach kontrola elektriny v motoru, kdyz sem auto dal do servisu, tak mi to vymazali, ale po par kilometrech to zacalo svitit znovu, tak sem jim to tam vratil a oni mi rekli, ze to nesignalizuje zadnou zavadu, ze to prote jen blbne a bude to svitit...nevite nekdo, co to muze byt a jak se to jda odstranit? diky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To muze signalizovat prakticky cokoliv - v mem pripade se to vyskytlo trikrat - poprve, kdyz mi odesla lambda. Podruho a potreti byly priciny shodne - cidlo teploty hazelo nesmyslne hodnoty a vysledna smes pak byla prislis chuda... mam ale 1.6i, tak nevim, jak moc jsou moje poznatky aplikovatelne na tvuj pripad...

Odkaz ke komentáři

jestli se ti to zase rozsvítí, tak počkej, jestli to tak do týdne při denním ježdění nezhane poté zajeď znova na diagnostiku, a chtěj vědět tu chybku pak se uvidí, jestli ti to zhasne, tak se může jednat o nahodilou chybu, tedy kdy nějaký snímač nebo čidlo vyšle chybu do řídící jednotky ale to pak většinou kontrolka zhasne a už dál nesvítí.

to víš hodně elektriky na jednom místě někdy zblbne

čágo

Odkaz ke komentáři

Hello

Ja mam 1.6i 75 kw a robi mi to tiez, ale je to spojene s teplotou. Najprv mi svieti kontrolka nad tym,trojuholnik v kruzku, co je chyba ASR. Na vagu to hlasi chyba cidla teploty... uz mi vymenili cidloteploty na motore, tyzden v poho a potom to zacalo znova..tak mi vymenili dalsie cidlo..teraz na ventilatoroch..opat poho a po tyzdni znova... dnes mi idu menit termostat..tak uvidim...

Mne sa to prejavuje tym, ze neukazuje rucicka teploty... u teba ide??

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...