novi37 Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 mam 2,0 mpi r.v. 2001 a sviti mi na budikach kontrola elektriny v motoru, kdyz sem auto dal do servisu, tak mi to vymazali, ale po par kilometrech to zacalo svitit znovu, tak sem jim to tam vratil a oni mi rekli, ze to nesignalizuje zadnou zavadu, ze to prote jen blbne a bude to svitit...nevite nekdo, co to muze byt a jak se to jda odstranit? diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Potvora Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 To muze signalizovat prakticky cokoliv - v mem pripade se to vyskytlo trikrat - poprve, kdyz mi odesla lambda. Podruho a potreti byly priciny shodne - cidlo teploty hazelo nesmyslne hodnoty a vysledna smes pak byla prislis chuda... mam ale 1.6i, tak nevim, jak moc jsou moje poznatky aplikovatelne na tvuj pripad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 a proč ti na diagnostice neřekli, jakou to hlásí chybu? Mě například kontrolka elekroniky motoru signalizovala snímač otáček motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 ptal sem se jich na to, neboj, ale bylo mi sdeleno, ze to delal technik, kterej tam uz neni, takze sem se k nicemu nedopracoval...njn skoda servis....SIMPLY CLEVER!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 jestli se ti to zase rozsvítí, tak počkej, jestli to tak do týdne při denním ježdění nezhane poté zajeď znova na diagnostiku, a chtěj vědět tu chybku pak se uvidí, jestli ti to zhasne, tak se může jednat o nahodilou chybu, tedy kdy nějaký snímač nebo čidlo vyšle chybu do řídící jednotky ale to pak většinou kontrolka zhasne a už dál nesvítí. to víš hodně elektriky na jednom místě někdy zblbne čágo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozinko1 Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Hello Ja mam 1.6i 75 kw a robi mi to tiez, ale je to spojene s teplotou. Najprv mi svieti kontrolka nad tym,trojuholnik v kruzku, co je chyba ASR. Na vagu to hlasi chyba cidla teploty... uz mi vymenili cidloteploty na motore, tyzden v poho a potom to zacalo znova..tak mi vymenili dalsie cidlo..teraz na ventilatoroch..opat poho a po tyzdni znova... dnes mi idu menit termostat..tak uvidim... Mne sa to prejavuje tym, ze neukazuje rucicka teploty... u teba ide?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no to me rucicka teploty ukazuje, ale porad mi sviti ta ''ponorka'' ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 no to me rucicka teploty ukazuje, ale porad mi sviti ta ''ponorka'' ..... 2.0i je nachylny na kontrolku měl jsem to take je to váhou......mám ji doma!!!!je k mání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 1,8T RS ... take mi to delalo a stejne jako MartinRS ... vaha vzduchu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 mam 2.0 raz som menil vahu a raz nadobku s aktivnym uhlim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 tak sem vymenil vahu vzduchu, predni lambdu...po cca 60km zacala znova svitit, sem na ni normalne uz alergickej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 A diagnostika rika co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.