Gasticekyeti Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Zdravím mám 1.2 TSI a problém je že když jedu a je v zatahu tak mi jako drnčí něco u motoru nebo převodovky na volnoběh to nedělá nevíte někdo Editováno: 11. Únor 2018, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Srnčí nebo drtí? Rozvody jsou řetězové nebo řemenové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gasticekyeti Vloženo 11. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gasticekyeti Vloženo 11. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Řetězové a nové v originálním servisu dělaný a nová ložiska na převodovce Editováno: 11. Únor 2018, autor: Gasticekyeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Já něco podobného slyším při šlápnutí na plyn u služební O1 s motorem 1,8TSI, jako by to drnčelo nebo chrastilo při šlápnutí na plyn a je to pokaždé stejné, vždycky jsem si říkal, že je to rozvodový řetěz nebo turbo, ale je to služební auto, nikdo to neřeší asi ani na pravidelných servisních prohlídkách, protože to je stále stejné a jezdí to tak už několik let bez problémů. Editováno: 11. Únor 2018, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gasticekyeti Vloženo 11. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 (editace) Přesně mě to dělá při slapnuti plynu nejvíce to slyším kolem 1800 až 2300 otáček ale když pustim plyn tak to prestane a jak zase se slapnu tak to zase dělá Editováno: 11. Únor 2018, autor: Gasticekyeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gasticekyeti Vloženo 13. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Dnes když byla zima tak to tak slyšet není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluunce Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna V 11. 2. 2018 na 18:46, Gasticekyeti napsal: Přesně mě to dělá při slapnuti plynu nejvíce to slyším kolem 1800 až 2300 otáček ale když pustim plyn tak to prestane a jak zase se slapnu tak to zase dělá Chtěl jsem se zeptat jestli jste vyřešil ten problém V 11. 2. 2018 na 18:46, Gasticekyeti napsal: Přesně mě to dělá při slapnuti plynu nejvíce to slyším kolem 1800 až 2300 otáček ale když pustim plyn tak to prestane a jak zase se slapnu tak to zase dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.