Publikováno Únor 26, 20187 r Jaký je prosím rozdíl mezi těmito dvěma položkami kromě možnosti dobíjet bezdrátově telefon? Má i ta první možnost anténu na střeše auta? Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi a Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení a propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním pro Wi-Fi
Únor 28, 20187 r To není tak úplně pravda, antény pro rádio jsou ve skle pátých dveří. Anténa na střeše je pro phonebox a gps. Pokud není phonebox a/nebo navigace z výroby, tak tam anténa osazená nebude (alespoň teda podle servisní příručky, naživo jsem to neviděl) Upraveno Únor 28, 20187 r od Parkis upřesnění formulace
Únor 28, 20187 r Máš pravdu. Na O3 jsem venkovní anténu neměl. Neměl jsem Webasto, GPS ani DAB. Rádio Swing.
Únor 28, 20187 r Autor Takže pokud mám objednaného Amundsena s navigací a Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi bez dobíjení, anténu auto mít bude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.