xx30 Vloženo 26. Únor 2018 Vloženo 26. Únor 2018 Jaký je prosím rozdíl mezi těmito dvěma položkami kromě možnosti dobíjet bezdrátově telefon? Má i ta první možnost anténu na střeše auta? Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi a Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení a propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním pro Wi-Fi Citovat
Parkis Vloženo 28. Únor 2018 Vloženo 28. Únor 2018 (editace) To není tak úplně pravda, antény pro rádio jsou ve skle pátých dveří. Anténa na střeše je pro phonebox a gps. Pokud není phonebox a/nebo navigace z výroby, tak tam anténa osazená nebude (alespoň teda podle servisní příručky, naživo jsem to neviděl) Editováno: 28. Únor 2018, autor: Parkis upřesnění formulace Citovat
oct Vloženo 28. Únor 2018 Vloženo 28. Únor 2018 Máš pravdu. Na O3 jsem venkovní anténu neměl. Neměl jsem Webasto, GPS ani DAB. Rádio Swing. 1 Citovat
xx30 Vloženo 28. Únor 2018 Autor Vloženo 28. Únor 2018 Takže pokud mám objednaného Amundsena s navigací a Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi bez dobíjení, anténu auto mít bude. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.