xx30 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Jaký je prosím rozdíl mezi těmito dvěma položkami kromě možnosti dobíjet bezdrátově telefon? Má i ta první možnost anténu na střeše auta? Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi a Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení a propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním pro Wi-Fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) To není tak úplně pravda, antény pro rádio jsou ve skle pátých dveří. Anténa na střeše je pro phonebox a gps. Pokud není phonebox a/nebo navigace z výroby, tak tam anténa osazená nebude (alespoň teda podle servisní příručky, naživo jsem to neviděl) Editováno: 28. Únor 2018, autor: Parkis upřesnění formulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Máš pravdu. Na O3 jsem venkovní anténu neměl. Neměl jsem Webasto, GPS ani DAB. Rádio Swing. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 28. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Takže pokud mám objednaného Amundsena s navigací a Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním pro Wi-Fi bez dobíjení, anténu auto mít bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.