Zaajdaa Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Ahoj Oktaváci, hledám inspiraci. Mam v origo platu 2x 165 ovály Magnat a potřebuju nějak přichytit kabeli k platu. A další věc je, jak vyřešit rozpojování kabelu při vyndavání plata, tak aby mi tam nevyseli kabely. Ještě sem neobjevil konektor, kterej by se dal třeba přišroubovat na bok kufru. Ďíky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 14. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 To jste tuhle otázku nikdo neřešil??? Myslel jsem si že to nebude takový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 To jste tuhle otázku nikdo neřešil??? Myslel jsem si že to nebude takový problém resil a ne jednou. prichytit kabely muzes ruznejma fasetama. Jsou treba i s nalepovacim podstavcem. jinak na rozpojeni plata se delaj primo konektory http://www.ryves.cz/montazni-material/term...ci-terminal.php Ja osobne pouzivam tento: http://www.ryves.cz/montazni-material/term...nuslive-bt4.php tu spodni cast zapustim do boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Něco takovýho jsem si představoval, díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Něco takovýho jsem si představoval, díky moc za radu nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Tak sem to dal dohromady a je to přesně podle mých představ. Dal jsem na tebe RyVeSi a takhle to dopadlo. Cena za všechno asi 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 A takhle to vypadá celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Pěkný. Mě se ale povedlo protáhnout kabely skrz plato (proč ho nevyužít, když je dvojité, že? ), tak že nikde nevisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tak sem to dal dohromady a je to přesně podle mých představ. Dal jsem na tebe RyVeSi a takhle to dopadlo. Cena za všechno asi 200,- hlavne, ze je si spokojenej. Ja myslim, ze toto je dobrej zpusob i kdyz je to terminal na box, tak sem se hodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.