maca Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 no parádní, jak svítěj? myslim že v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabio Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Ahoj tak už je mám taky, včera mi došli, tak sem je hned musel namontovat. Jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Fabio, chlape hod foto jak to vynikne na te tve barvicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Konecne svela, ktera se mne nejvice libi. V te cerne barve mne bohuzel do oka nepadly, ale stribrne jsou super. Je to samozrejme vec nazoru, takze jestli je tu nekdo mate ve stribrne na tmavem aute hodte foto. Pockam asi do jara, jak se vyvinou ty problemy se zamlzovanim a dalsi zkusenosti. Maco > Kolik si rekli v servisu za serizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Maco > Kolik si rekli v servisu za serizeni? 50kč+mě proklely že málem nezajely na dílnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 nějaké noční fota omluvte kvalitu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 ...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Maco je to perfektni, jak sviti oproti klasice? Potkavacky, dalkove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Maco je to perfektni, jak sviti oproti klasice? Potkavacky, dalkove? řekl bych že je to na stejno s origo je to muj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak radost vystřídalo zklamání :wallbash: světla se mlží!!!!!! bud dám reklamaci(což asi nepomůže),nebo je přetěsnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) tak radost vystřídalo zklamání :wallbash: světla se mlží!!!!!! bud dám reklamaci(což asi nepomůže),nebo je přetěsnim Maco, jak tu v diskusi ctu, tak se mlzi vice lidem a pochybyju, ze reklamace bude to spravne reseni, ta varka je podle me stejna. A kdyz pretesnit, tak co? Veskere spary? Nevim no jestli to pomuze. Netyka se to primo techto svetel, ale kupoval jsem do predniho RS narazniku mlhovky z ciny a jedna uz je zamlzena dlouhodobe a pritom tam zadna moznost kondenzace neni, ta mlhovka je kolem pruhledneho plastu zalita cernym okolnim plastem dokonale. Pak poreferuj, jaks dopadl. Za jake situace se svetla mlzi? Z tepla do zimy, tzn. po vychladnuti po jizde a naslednem stani treba delsi dobu venku? Zamlzeni je pri jizde a svetelnem toku znat? Vidis blbe na cestu se zamlzenymi svetly? Srazi se tam voda nebo se jen jemne mlzi? Editováno: 10. Listopad 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Tak jsem světla taky otestoval za tmy a opravdu svítí dobře i vzhledově to světlo je o něčem jiným ale zjistil jsem, že se světla trochu mlží tak to skusím odstranit. Jinak zatím bez závad. to mi říkal kámoš, že měl problém s mlžením světel, tak to chtěl reklamovat a oni mu řekli, že asi nečetl návod, že tam je napsaný, že se mají před použitím ty světla obtáhnout silikonem, aby líp těsnily... tak radost vystřídalo zklamání :wallbash: světla se mlží!!!!!! bud dám reklamaci(což asi nepomůže),nebo je přetěsnim viz výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak radost vystřídalo zklamání :wallbash: světla se mlží!!!!!! bud dám reklamaci(což asi nepomůže),nebo je přetěsnim Maco, jak tu v diskusi ctu, tak se mlzi vice lidem a pochybyju, ze reklamace bude to spravne reseni, ta varka je podle me stejna. A kdyz pretesnit, tak co? Veskere spary? Nevim no jestli to pomuze. Netyka se to primo techto svetel, ale kupoval jsem do predniho RS narazniku mlhovky z ciny a jedna uz je zamlzena dlouhodobe a pritom tam zadna moznost kondenzace neni, ta mlhovka je kolem pruhledneho plastu zalita cernym okolnim plastem dokonale. Pak poreferuj, jaks dopadl. Za jake situace se svetla mlzi? Z tepla do zimy, tzn. po vychladnuti po jizde a naslednem stani treba delsi dobu venku? Zamlzeni je pri jizde a svetelnem toku znat? Vidis blbe na cestu se zamlzenymi svetly? Srazi se tam voda nebo se jen jemne mlzi? je zamlženej asi 2cm pruh ve spodu světla,na světelnej tok to nemá vliv voda se nesráží,jemně mlží jj z tepla do zimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Tak jsem světla taky otestoval za tmy a opravdu svítí dobře i vzhledově to světlo je o něčem jiným ale zjistil jsem, že se světla trochu mlží tak to skusím odstranit. Jinak zatím bez závad. to mi říkal kámoš, že měl problém s mlžením světel, tak to chtěl reklamovat a oni mu řekli, že asi nečetl návod, že tam je napsaný, že se mají před použitím ty světla obtáhnout silikonem, aby líp těsnily... tak radost vystřídalo zklamání :wallbash: světla se mlží!!!!!! bud dám reklamaci(což asi nepomůže),nebo je přetěsnim viz výše já vim četl jsem to a přide mi to postavený na hlavu,koupim si nové světla a budu je přetěsnovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 maca: taky mi to přijde divný, ale schválně se koukni do návodu jestli to tam náhodou není taky napsaný jakej je vůbec výrobce těch světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 maca: taky mi to přijde divný, ale schválně se koukni do návodu jestli to tam náhodou není taky napsaný jakej je vůbec výrobce těch světel? dostal jsem jen fakturu,žádnej návod u toho nebil made in thaiwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 maca: tak to je pěkně na pytel... jak si můžou dovolit to dávat bez českýho návodu jako? Kopacek nebo X1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 maca: tak to je pěkně na pytel... jak si můžou dovolit to dávat bez českýho návodu jako? Kopacek nebo X1? X1 ty TYC co jsem měl pře tím také neměly českej návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 maca: tak to je pěkně na pytel... jak si můžou dovolit to dávat bez českýho návodu jako? Kopacek nebo X1? X1 ty TYC co jsem měl pře tím také neměly českej návod to sou fakt zmrdi.. hlavně že je zákon, že se tu nesmí prodávat nic, bez českýho návodu... a má to aspoň návod v cizím jazyce, nebo opravdu jen faktura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 to sou fakt zmrdi.. hlavně že je zákon, že se tu nesmí prodávat nic, bez českýho návodu... a má to aspoň návod v cizím jazyce, nebo opravdu jen faktura? jen faktura.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 máca: nevím co říct... snad jen - reklamace? P.S. nauč se citovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 veřejně se macovi omlovám , že jsem poukázal na zamlžení světel a tím mu zkazil radost jinak na autě to vypadá super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 já sem dával origo nové xenony a druhý den se také zarosily v dolních rozích ale asi po týdnu to zmizelo a již měsíc vše OK skus chvíli počkat třeba to zmizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) Psal mne jeden majitel stribrnych Angel Eyes, ze se mu take rosi, jeho kamarad mel stejny problem (pouze ma jiny typ auta) a po nejakem case se svetla rosit prestala a jsou ok, tudiz by to chtelo parkrat vyzkouset, zdali se problem bude opakovat a pak ho teprve resit. A uz vim, jak vypadaji svetla ve stribrnem provedeni na tmavem aute Vypadaji pekne Doplnuji fota snad uz brzy noveho clena fora (samozrejme s jeho souhlasem) Editováno: 10. Listopad 2007, autor: Jeff 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Psal mne jeden majitel stribrnych Angel Eyes, ze se mu take rosi, jeho kamarad mel stejny problem (pouze ma jiny typ auta) a po nejakem case se svetla rosit prestala a jsou ok, tudiz by to chtelo parkrat vyzkouset, zdali se problem bude opakovat a pak ho teprve resit.A uz vim, jak vypadaji svetla ve stribrnem provedeni na tmavem aute Vypadaji pekne Doplnuji fota snad uz brzy noveho clena fora (samozrejme s jeho souhlasem) Hurááá...další černá kočka... zajímavě udělanej přední nárazák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.