drino1337 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ahoj,lidi potřebuji poradit.nevím si totiž už rady!mám 2 problémy.První je že když jedu a při jízdě vyřadím kvalt a mam neutrál tak mi blíká kontrolka baterky a už se mi stalo že to i chcíplo.Druhý je že když startuju tak otočím klíčkem chce to naskočit ale jakkdyby se to sekne a nic,napodruhé skoro vždy už nastartuji.Prosím vás poradte mi co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m112 Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Ahoj, s tým prvým, vyčisti škrtiacu klapku sprejom na rozpúšťanie karbónu a potom treba ísť na diagnostiku nastaviť voľnobežné otáčky. S druhým problémom, ak tomu dobre rozumiem , ak sa ti zasekne štartér, tak pravdepodobne bude problém niekde tam , treba prekontrolovať káble k štartéru(napájanie z batérie a kontakt z kľúča) , samotný štartér(uhlíky, cievka), ukostrenie a podobne, prípadne, ale to sa mi zdá ako nepravdepodobné uvoľnené kontakty na batérií alebo zlá batéria, neviem to takto od stola určiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.