cejsi3 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 (editace) Zdravim, vcera cestou z prace se z niceho nic zacalo ozyvat drnceni nekde od oblasti kde je ventilator topeni. To drceni prichazi presne v pravidelnych intervalech.... cca 15s nic a cca 15s toto drnceni. Pokud topeni vypnu uplne, drnceni zmizi. Prikladam video se zvukem, ktere jsem vcera poridil. https://www.youtube.com/watch?v=FsslM-a-Smk&feature=youtu.be Ze by to bylo primo od vetraku topeni se mi nezda. Zvuk je porad stejny, i kdyz zvysim nebo zmensim intenzitu ofuku. Mohlo byt od motorku pro cirkulaci vzduchu ? Toto: https://www.youtube.com/watch?v=QfY8ZoqCd3I Co myslite ? Diky Kuba Editováno: 21. Březen 2018, autor: cejsi3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 (editace) Vypadá to na nějaký servomotorek, který hýbe s nějakou klapkou. (resp. snaží se pohnout s nějakou klapkou...) Editováno: 21. Březen 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejsi3 Vloženo 22. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 (editace) Tak jsem to nasel. Delal to tento motorek(viz. priloha) - asi to bude ten co ovlada cirkulaci vzduchu. Zatim jsem ho jen odpojil. Muze mi nekdo zjistit cislo dilu? Je to na Octavii RS TDI r.v. 2014 Dekuji Kuba Editováno: 22. Březen 2018, autor: cejsi3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Když to vezmu podle svého VINka, tak mi Etka ukazuje dvě možnosti klimatizace.. a to Denso a Valeo.. A čísla motorků jsou odlišné.. Bude potřena zjistit, jakou klimatizaci tam fyzicky máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejsi3 Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Kdybych ti poslal moje VIN, mohl by ses mi podivat co tam mam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ano, jen potřebuju aby ses fyzicky podíval na skříň klimatizace a zjistil jakej typ máš.. Podle toho pak rozluštím jakej motorek potřebuješ a tím pádem i číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.