tokyno Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Zdravím, mám Octavia 2 před FL (rv. 2005). Mám gateway 1K0 907 530F a původní rádio STREAM. Lze koupit nějaké novější rádio, které bude mít Bluetooth a USB vstup, aniž bych musel měnit gateway a nějakým způsobem ji programovat? Jsem laik, a chtěl bych si jednoduše jen vyměnit rádio. Ale co jsem tady pročítal forum, tak ty nejlepší rádia mi pravděpodobně budou s touto jednotkou vybíjet baterii. Děkuju všem za tipy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Kodovani se stejne pravdepodobne nevyhnes (minimalne bys ho mel zkontrolovat) a vymenit gateway neni zadna veda. Nebal bych se toho... Odpoved na tvoji otazku bohuzel neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.