nixberg Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Zdravím všechny, mám problém s vyndáním rámečku s výdechy v centrální části. Loni jsem ji vpohodě vytáhl abych narovnal chromovou listu, která ji lemuje. Včera jsem to celý chtěl vyndat abych to podlepil, páč se mi zdá že nad ní drnčela palubovka. Teď ji ale za boha nemůžu vytáhnout, drží tam jak přišroubovaná. Mám vytáhlej displej infotainmentu a tahám ji směrem k sobě a nahoru jak je v dílenské příručce, ani ťuk. Nemáte někdo osvědčenej návod jak ji uvolnit ze západek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 11. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 no nic, odpovím si sám. Chce to jen hodně hrubé síly a tahat nejdřív spíš na levou/pravou stranu, pak vycvaknout druhou . Prosím admina o zamknutí tématu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 (editace) no mám ten samej problém a jediný co se mi povedlo je pomačkat tu chromovou lištu co ofukovač lemuje a tak teď čekám až mi přijde novej, kterej tam dám místo původního bo se na to nemůžu denně v autě koukat jak je to hnusný :-) Návod v DP vypadá jednoduše, opak je ale pravdou..... Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: cz pida přidání odstrašujícíh fotek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Robil som to minulý týždeň, použil so štyri príborové nože, zasunul som ich v spodnej časti a odistil 4 ks poistky. jemným ťahom za odistenú časť som výduch vytiahol. Takže netreba to silou ťahať, ale je potrebné trafiť na tie štyri poistky a vyskočí to doslovne samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 no v DP nic o nožích nebylo :-) nakonec jsem to vyndal po částech ven a novej (kde jako u starého nebyla lišta ze 2 kusů a tak snad už bude klid) šel dovnitř už skoro sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalstena Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Odkiaľ ste prosím vás kupovali / objednávali náhradný diel tých výduchov klímy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano59 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 bazoš. sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scathzor Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 V 9. 12. 2018 na 13:31, cz pida napsal: no mám ten samej problém a jediný co se mi povedlo je pomačkat tu chromovou lištu co ofukovač lemuje a tak teď čekám až mi přijde novej, kterej tam dám místo původního bo se na to nemůžu denně v autě koukat jak je to hnusný :-) Návod v DP vypadá jednoduše, opak je ale pravdou..... Odkial ste prosím objednávali tu chromovu lištu vyduchov, je na to nejaký nazov dielu ? prípadne link na tu lištu ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 (editace) No já jelikož delám v automotive, jsem to zkousšel nejdřív přímo uz výrobce magna nymburk), chtěl jsem jen tu lištu, ta by šla v pohodě vyměnit, ale byl to jako u magny snad všechno, problém. Takže pak holt vrakáč na S-bazaru, cena myslím 700,- + pošta VW číslo je 5E0820951 respektive 5E0820951A...cne anového cca 1 900kč Editováno: 11. Duben 2019, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.